Filters
Zoom in
Zoom uit
Open kaart

Slim op reis

Deelauto’s

Geen eigen auto maar wél zelf rijden. Dat kan met de deelauto. Of geld verdienen met je eigen auto. Door hem slim met anderen te delen.

Lees meer

Fiets

De fiets maakt voor veel Nederlanders een wezenlijk deel uit van hun dagelijkse vervoer. Er zijn dan ook flink wat fietsverhuurders, ov-fietspunten en fietsenstallingen. Je vindt ze hier.

Lees meer

Haltes

Ov-haltes zijn er in veel verschillende vormen. Bus, tram, trein en metro kent iedereen. Maar wat is bijvoorbeeld een P+R-halte?

Lees meer

Flexplekken

Met laptop, tablet of smartphone is het heel eenvoudig om zelf te kiezen waar je wilt werken; thuis, onderweg of op kantoor. Flexplekken zijn er dan ook steeds meer in Nederland. Ontdek hier waar je allemaal kunt werken en hoe je dit slim inricht.

Lees meer

Mobiliteitskaarten

Met een mobiliteitskaart kun je eenvoudig gebruik maken van heel veel verschillende vervoersmogelijkheden: ov, tanken, parkeren en nog veel meer. Een mobiliteitskaart kun je alleen via je werkgever of als ZZP-er krijgen.

Lees meer

Slimme reisplanners

Reisplanners zijn er in vele soorten. Alleen voor trein of voor het ov of alleen de auto. Maar er komen ook steeds slimmere planners die verschillende vervoersmogelijkheden vergelijken en combineren.

Lees meer