Filters
Zoom in
Zoom uit
Open kaart

Flexplekken

Met een laptop of tablet en een smartphone is het tegenwoordig heel eenvoudig om zelf een keuze maken te maken waar je wilt werken; thuis, onderweg of kantoor. Het is handig om werkzaamheden zo te plannen, dat er zoveel mogelijk effectieve werktijd is. Bijvoorbeeld door ’s ochtends thuis een telefonische vergadering te hebben en na de file pas naar kantoor te reizen. Of door afspraken op handige locaties buiten de spits te plannen.

Gelukkig zijn er zijn er steeds meer flexwerkplekken in Nederland. Er zijn gespecialiseerde bedrijven die zich helemaal richten op de flexplek, maar er zijn ook steeds meer bedrijven die lege kantoorpanden (veelal op industrie-gebieden) omtoveren tot flexibele werkruimtes. Ook de horeca biedt soms ruimte als flexplek. Op de kaart vind je de locaties van W-Work.

Daarnaast zijn er ook steeds meer handige ICT-oplossingen voor flexibele werkers, zoals de KPN HotSpots. Daardoor wordt het steeds makkelijker om zelf in te richten waar en wanneer je werkt.

En dan zijn er nog de creatieve initiatieven als banenruil.nl, deze site is er voor mensen die blij zijn met hun baan, maar niet met hun reistijd. Door van baan te ruilen met iemand die hetzelfde probleem heeft, kunnen zij veel tijd en energie besparen, doordat ze die kunnen stoppen in dingen die ze écht leuk vinden om te doen.

no Agencies found